Folyamatos bővülés a Property Marketnél

Nemzetközi szinten is kimagasló városnegyed valósul meg a BudaParton, a Property Market, a beruházás fejlesztője pedig nem áll meg, tovább bővíti portfólióját. A tulajdonosok a városnegyed és az egyéb nagyszabású ingatlanfejlesztési projektjeik további sikeres létrehozása érdekében 2020 májusában új vezetői struktúra kialakítása mellett döntöttek, a menedzsmenthez most újabb szakember, Bukta Péter csatlakozott, mint fejlesztés stratégiai igazgató.

MOL Bubi gyűjtőállomással bővült a BudaPart - Már a közbringarendszerrel is elérhető a városnegyed

A BudaPart közlekedési kapcsolatai tovább erősödnek: a MOL Bubi közbringarendszer legújabb gyűjtőállomását a városnegyed kapujában július 9. csütörtöktől már igénybe vehetik a Budapesten közlekedők. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) új telepítésével a 158. gyűjtőállomás valósul meg, összesen 2071 kerékpárral tekerhetnek a szolgáltatás használói.

Mi újság a BudaParton? Hogyan alakulnak a fejlesztések? – beszélgetés Dr. Schrancz Mihállyal

Láthatóan tempósan halad a BudaPart fejlesztés. Már az ötödik lakóépület is készül, miközben megtelik bérlőkkel az első átadott irodaház, a BudaPart GATE. Az új városnegyed-projektről beszélgettünk Dr. Schrancz Mihállyal, a Property Market Kft. ügyvezető igazgatójával: hogyan állnak a fejlesztések, minden ütemterv szerint zajlik-e, hogyan befolyásolta a terveket a COVID-19, és hogyan alakul a lakásértékesítés.

Kipróbálnád, milyen a Kopaszi-gát mellett élni? - Ennyiért teheted meg

Közelről kísérnéd figyelemmel a Mol 120 méter magas irodatornyának építését? Kipróbálnád, milyen egy most alakuló új városközpontban élni? Ha ügyesen tárgyalsz, lehet, hogy akár pár hónapra is ki tudod venni valamelyik nemrég átadott lakást. Megnéztük, milyen árakon adják bérbe Dél-Buda legújabb városrészének lakásait.

Szerkezetkész a BudaPart hatodik épülete

Elérte legmagasabb pontját a BudaPart Otthonok ’E’ épülete. Szinte napra pontosan három évvel az alapkőletétel után a hatodik épület szerkezete is elkészült Budapest legújabb városnegyedében, a XI. kerületben, a Kopaszi-gát szomszédságában.

Közép-Kelet-Európa legjobb lakóingatlan fejlesztése a BudaPart

A Construction & Investment Journal HOF (Hall of Fame) Awards 2020 versenyen a legjobb közép-kelet-európai lakóingatlan fejlesztéssé (Best of the Best Residential Development) választották a Property Market Kft. fejlesztésében megvalósuló BudaPart projektet. A kategória nyertesét online webinár keretein belül hirdették ki május 26-án.