Exkluzív interjú az egyik legnagyobb hazai ingatlanfejlesztőtől!

Vonzó kihívás az óriási lépték és az egyedi adottságok, mondja Schrancz Mihály, a Property Marketnél a fejlesztési igazgatói posztról frissen ügyvezető igazgatónak kinevezett új első ember. A BudaPart projekt keretében mintegy 3000 lakást és 13 irodaházat fejlesztő cég vezetőjét a jelenlegi piaci helyzetről, a kihívásokról és természetesen a cég terveiről is kérdeztük exkluzív interjúnkban, melyből kiderül, hogy a Property Market kilép a Kopaszi-gátról és elindul az egész városban fejleszteni.

Új vezetőket neveztek ki a BudaPart beruházás fejlesztőjének és vagyonkezelőjének élére

2020. május 1-től Dr. Schrancz Mihályt, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. korábbi fejlesztési igazgatóját nevezték ki a társaság ügyvezető igazgatójává. A társaság finanszírozási és befektetési igazgatója, Dr. Nádasdy Bence szintén 2020.május 1-től a cégcsoport vagyonkezelő cégének, a Kopaszi Gát Kft-nek az ügyvezetői igazgatói posztját tölti be.

Erőteljesebb igény jelenhet meg a zöldövezeti lakások iránt – véli a BudaPart fejlesztője

Az újlakás piacon a fogyasztók számára a mindenkori legfontosabb szempont a megvalósítás biztonsága, így azok a beruházások, amelyek a jelenlegi pandémiás helyzetben is folytatódnak, töretlenül élvezhetik a vásárlók bizalmát – hangsúlyozta Kiss Ákos, a Property Market lakóingatlan értékesítési és kommunikációs igazgatója, a BudaPart projekt fejelsztőjének vezető munkatársa.

Újabb részletek derültek ki a dél-budai gigaberuházásról

Napról napra válnak egyre látványosabbá a Kopaszi-gát mellett megvalósuló BudaPart fejlesztés épületei. A pár éve még csak tervasztalon létező projekt első lakásaiba már tavaly beköltöztek a lakók, azóta pedig folyamatosan zajlik a további ütemek építése, sőt nemrég az első irodaépületet is átadták. A beruházás következtében egy teljesen új városrész jön létre, ahol a lakások mellett számos új szolgáltatás is helyet kap majd. A projekt jelenlegi állapotáról, a várható újításokról és a járvány miatti kihívásokról Kiss Ákossal, a Property Market lakóingatlan értékesítési és kommunikációs igazgatójával beszélgettünk.

Hamarosan megtelik élettel a BudaPart GATE irodaház

Felépült a BudaPart első, GATE nevű irodaháza, amelyet hamarosan megtöltenek élettel a bérlők. Az elsők között írt alá egy teljes szintre a DBH, akik Budapesten több lokáción működtetnek szolgáltatott irodákat.

BudaPart GATE – DBH Serviced Office Tranzakció

A BudaPart első, GATE nevű irodaházát hamarosan átadják és megtöltik élettel a bérlők. Az első bérlők között írt alá egy teljes szintre a DBH, akik Budapesten több lokáción működtetnek szolgáltatott irodákat.