Új kommunikációs vezető a Property Marketnél

2022 májusától Both Balázs tölti be a kommunikációs vezetői pozíciót Magyarország egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cégénél. A szakember a felelős a Property Market és ingatlanfejlesztési projektjei – többek között a nemrég a világ legjobb városnegyed fejlesztésének választott BudaPart - teljes marketingkommunikációjáért, az egyes fejlesztések márkaépítéséért, értékesítéstámogató kommunikációjáért.

Június elsején nyit Budapest egyetlen dunai strandja

A BudaPart városnegyedben, a Kopaszi gáton várja a fürdőzőket a SHO Beach Szerdán indul a második szezon Budapest egyetlen dunai strandján, június elsején nyit a SHO Beach a BudaPart területén, a Kopaszi gáton. A BudaPart városnegyed beruházás fejlesztője, a Property Market Kft. ügyvezető igazgatója Schrancz Mihály elmondta, hogy jó vízminőséggel, és a jelentős fejlesztésnek köszönhetően magas szintű szolgáltatásokkal várják a fürdővendégeket, akik közül a budaparti és a XI. kerületi lakosok jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg a belépőjegyet. A tavalyi, első szezonban 3.000 látogatója volt a létesítménynek, idén még jelentősebb érdeklődésre számítanak.

Hamarosan nyit a SHO Beach, a BudaPart egyedülálló strandja

A Lágymányosi Öböl, ahol a SHO Beach található, természetes fürdőhelyen alapuló strand, ám nem a Duna nagyvízi medrének a része, hanem csakúgy, mint a körülötte lévő Kopaszi Gát, magántulajdonban lévő közpark. A TimeOut felmérése szerint ez a környék, Újbuda többi részével együtt, a világ 7. legmenőbb környéke a gasztronómia, a szórakozás, a kultúra és közösségi élet szempontjait figyelembe véve. A vonzerőhöz kétségtelenül hozzájárul a szép fekvésű, tiszta strand, és a gazdag gasztro-, valamint programkínálat is.