Ma ez a legnagyobb Magyarországon

Az idei év az újlakás-piacot sem hagyta érintetlenül, jelentősen szűkült a kínálat, nőtt a bizonytalanság, ám azok a szereplők, akik fel voltak készülve a változó környezetre és rugalmasan reagáltak, sokat tudtak tanulni az elmúlt időszakból. Az 5%-os lakásáfáról, a piaci várakozásokról, a rozsdaövezeti programról és a budaparti tapasztalatokról Kiss Ákos, a Property Market lakóingatlan értékesítési igazgatója osztja meg észrevételeit.

Város a városban, ahonnan ki sem akarod tenni a lábad

Az utcán korzózó fiatalok, a játszótéren vagy a Duna-parton labdázó gyerekek, hangulatos éttermek és a parkban andalgó párok. Egyszerre pezsgő városi lét és természetközeli nyugalom. A BudaParton egy klassz városnegyed épül, ráadásul a belvároshoz igen közel, amely magában foglalja a Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl területét, és ahol a természet, az épített környezet, a szolgáltatások mind-mind ugyanarról szólnak: értékteremtésről, közösségi gondolkodásról.

Ezért költözik a Bayer a BudaPart CITY irodaházba

BudaPart CITY irodapiac Jövőre készül el a BudaPart második irodaépülete, a hatemeletes BudaPart CITY. A ház egyik leendő első beköltözőjét, a Bayer Hungáriát kérdezte Pál Tamás, a tranzakcióban bérbeadói képviselettel megbízott ESTON International Zrt. Office Agency divíziójának vezetője.

Őszintén az ingatlanpiacról - Mit okozott valójában a járvány és mi vár még ránk?

Az újfajta élethez újfajta ingatlanhasználati szokások jönnek. Home office, rugalmas munkavégzés, albérlet, e-kereskedelem és logisztika, melyek a világ minden táján aktuális kérdések. Mit mondanak azok, akik ezt első sorból követik és alakítják? Mit jelent a covid az ingatlanpiacra nézve makrogazdasági megközelítésben? És vajon mennyire értékelődött át a világ befektetési és finanszírozási környezet tekintetében? A Property Market RELOADED 2020 konferencia második felében erről beszéltek a szakértők.

A SIÓ-Eckes az elsők között költözött a BudaPart GATE irodaházba

Magyarország piacvezető gyümölcslégyártójának budapesti részlege a BudaPart GATE irodaházba költözik. A harmóniát és dinamizmust sugalló új iroda a természetközpontú vállalat értékeit tükrözi. A SIÓ-Eckes munkatársaihoz és a cég működéséhez igazodó, inspiráló irodakialakítás és design ösztönzi a hatékonyságot, a kollégák közötti együttműködést és a munkahelyi szinergiák kialakulását.

Mi újság a BudaParton? Hogyan alakulnak a fejlesztések? – beszélgetés Dr. Schrancz Mihállyal

Láthatóan tempósan halad a BudaPart fejlesztés. Már az ötödik lakóépület is készül, miközben megtelik bérlőkkel az első átadott irodaház, a BudaPart GATE. Az új városnegyed-projektről beszélgettünk Dr. Schrancz Mihállyal, a Property Market Kft. ügyvezető igazgatójával: hogyan állnak a fejlesztések, minden ütemterv szerint zajlik-e, hogyan befolyásolta a terveket a COVID-19, és hogyan alakul a lakásértékesítés.