Kipróbálnád, milyen a Kopaszi-gát mellett élni? - Ennyiért teheted meg

Közelről kísérnéd figyelemmel a Mol 120 méter magas irodatornyának építését? Kipróbálnád, milyen egy most alakuló új városközpontban élni? Ha ügyesen tárgyalsz, lehet, hogy akár pár hónapra is ki tudod venni valamelyik nemrég átadott lakást. Megnéztük, milyen árakon adják bérbe Dél-Buda legújabb városrészének lakásait.

Exkluzív interjú az egyik legnagyobb hazai ingatlanfejlesztőtől!

Vonzó kihívás az óriási lépték és az egyedi adottságok, mondja Schrancz Mihály, a Property Marketnél a fejlesztési igazgatói posztról frissen ügyvezető igazgatónak kinevezett új első ember. A BudaPart projekt keretében mintegy 3000 lakást és 13 irodaházat fejlesztő cég vezetőjét a jelenlegi piaci helyzetről, a kihívásokról és természetesen a cég terveiről is kérdeztük exkluzív interjúnkban, melyből kiderül, hogy a Property Market kilép a Kopaszi-gátról és elindul az egész városban fejleszteni.

Erőteljesebb igény jelenhet meg a zöldövezeti lakások iránt – véli a BudaPart fejlesztője

Az újlakás piacon a fogyasztók számára a mindenkori legfontosabb szempont a megvalósítás biztonsága, így azok a beruházások, amelyek a jelenlegi pandémiás helyzetben is folytatódnak, töretlenül élvezhetik a vásárlók bizalmát – hangsúlyozta Kiss Ákos, a Property Market lakóingatlan értékesítési és kommunikációs igazgatója, a BudaPart projekt fejelsztőjének vezető munkatársa.

Újabb részletek derültek ki a dél-budai gigaberuházásról

Napról napra válnak egyre látványosabbá a Kopaszi-gát mellett megvalósuló BudaPart fejlesztés épületei. A pár éve még csak tervasztalon létező projekt első lakásaiba már tavaly beköltöztek a lakók, azóta pedig folyamatosan zajlik a további ütemek építése, sőt nemrég az első irodaépületet is átadták. A beruházás következtében egy teljesen új városrész jön létre, ahol a lakások mellett számos új szolgáltatás is helyet kap majd. A projekt jelenlegi állapotáról, a várható újításokról és a járvány miatti kihívásokról Kiss Ákossal, a Property Market lakóingatlan értékesítési és kommunikációs igazgatójával beszélgettünk.

Hamarosan megtelik élettel a BudaPart GATE irodaház

Felépült a BudaPart első, GATE nevű irodaháza, amelyet hamarosan megtöltenek élettel a bérlők. Az elsők között írt alá egy teljes szintre a DBH, akik Budapesten több lokáción működtetnek szolgáltatott irodákat.

BudaPart GATE – DBH Serviced Office Tranzakció

A BudaPart első, GATE nevű irodaházát hamarosan átadják és megtöltik élettel a bérlők. Az első bérlők között írt alá egy teljes szintre a DBH, akik Budapesten több lokáción működtetnek szolgáltatott irodákat.

BudaPart: a tervek valóra válnak

Telekesi-Csuhay Borbála MRICS, a Property Market Kft. értékesítési és vagyonkezelési igazgatója olyan lelkesedéssel beszél az általuk fejlesztett BudaPartról, hogy őt hallgatva az ember legszívesebben azonnal felkerekedne, hogy saját szemével is lássa, miként alakul át a város ezen része.