Átadták a BudaPart első lakásait

Birtokba vehetők a BudaPart első lakóépületében elkészült lakások. A nagyberuházás végére a tervek szerint összesen 15 lakó-, 14 irodaház és egy hotel várja majd a lakókat, dolgozókat, bérlőket, illetve a látogatókat.

Év végéig több százan költözhetnek be a Kopaszi-gátnál épülő otthonokba.

Birtokba vehetők a BudaPart első, BRA elnevezésű lakóépületében elkészült lakások, ezek átadása megkezdődött – közölte a fejlesztő Property Market. Az épületet a Vikár & Lukács iroda tervezte. A nagyberuházás végére a tervek szerint összesen 15 lakó-, 14 irodaház és egy hotel várja majd a lakókat, dolgozókat, bérlőket, illetve a látogatókat.

Még mindig az 5%-os lakásáfa húzza tovább az ingatlaneladásokat

Már csak alig három hónapig használhatod ki a kedvező lakásáfa előnyeit Magyarország jelenleg egyik legnagyobb ingatlanfejlesztésevalósul meg Budapesten, a 11. kerület szívében a Kopaszi-gát szomszédságában, a BudaParton. A tervek szerint év végére már közel félezren lakhatnak a főváros legújabb városnegyedében.

Átadták a BudaPart első lakásait

Több százan vehetik birtokba új lakásukat az év végéig. Birtokba vehetők a BudaPart első, BRA elnevezésű lakóépületében elkészült lakások, ezek átadása megkezdődött – közölte a fejlesztő Property Market. A Portfolio Ingatlan Adatbázisban is szereplő nagyberuházás végére a tervek szerint összesen 15 lakó-, 14 irodaház és egy hotel várja majd a lakókat illetve a bérlőket és látogatókat.

BudaPart: észrevétlenül felépült egy egész városnegyed a Dunánál

A MOL Campusnak a magassága, a körülötte kialakult vita és az UNESCO tiltakozása miatt lett igazán nagy híre, hogy vajon rombolja-e városképet vagy sem. Ám arról kevesebb szó esik, hogy ez a felhőkarcolónak is beillő magasház csak az egyik eleme annak a hatalmas városfejlesztési projektnek, amelynek BudaPart a neve, és ami sok szempontból teljesen egyedülálló a budapesti fejlesztések között.

Budaparti otthon: a megalapozott jövő

Még mindig dübörög a fővárosi újlakás-piac, aminek egyik legkedveltebb befektetési területének számítanak az egyetemek vonzáskörzetében épülő ingatlanok. Napjainkban azonban már az előnyös lokáció mellett számos más kritériumnak is meg kell felelnie az otthonunknak.